• Daniel Petterssons Gata 6, 413 20 Göteborg
  • 031-18 19 48
  • info(Replace this parenthesis with the @ sign)guldhedsgarden.se

Festmeny

Vår gedigna festmeny innehåller något för alla smaker. Komponera ihop själv eller kontakta oss så hjälper vi er att skapa den perfekta kombinationen av smak och kvalité. Inom kort kommer dessutom en specialkomponerad bröllopsmeny – håll utkik!

  • Förrätter

    • Toast skagen serverad med löjrom, citron och dill 85:-
    • Cognacsdoftande hummersoppa med räkmousseline och västerbottenkrutong 99:-
    • Civiche på pilgrimmsmussla med mango, annanas, gurka, tomat och körvel 85:-
    • Laxcarpaccio serverad med björnbärsvinegrette, romansallad och bakade coctailtomater 99:-
    • Svensk Smörrebröd x3 85:-
    – Rökt makrill med syrad rödlök
    – Svensk getost med rödbeta och honungsdressing
    – Gravad hjort med pepparotskräm
    • Rökt ankbröst serverad med puylinser, apelsin samt lök och grönpepparkräm 85:-
    • Carpaccio på gödkalv med coctailtomat, ruccola, rostade pinjenötter & parmesankräm 85:-
    • Vegetariskt, Gazpacho med vitlökskrutonger och babyspenat 69:-

  • Varmrätter

    • Smörstekt torskrygg med syrade rotfrukter, jordärtskockspuré och musselsås 229:-
    • Dillbakad hälleflundra med potatisecrassé (potatisstomp med örter och olivolja),
    vit sparris och hummersås smaksatt med rödvin 259:-
    • Skaldjursfärserad rödtunga serverad med potatispuré, grillad fänkål och vitvinssås 199:-
    • Kokt lax a lá Russe serverad med romsås, pressgurka, kokt potatis och skaldjurssallad 145:-
    • Ryggbiff på gödkalv serverad med baconlindad haricots verts, västerbottengratäng och tryffeldoftande rödvinssås 235:-
    • Majskycklingbröst fylld med soltorkade tomater och parmesanost serverad med
    potatisterrine och krämig gorgonzolasås 155:-
    • Oxfilé serverad med potatisgratäng, sockerärtor och rödvinssås 255:-
    • Hjortinnanlår serverad med savojkål, potatis och selleripure samt karljohanssvampsbuljong 245:-
    • Vegetarisk, grillad pumpa och rödbeta serverad med hummus och en sallad på
    groddar och rostade pinjenötter 115:-

  • Desserter

    • Mörk Chokladmousse serverad med rårörda hallon och vaniljgrädde 69:-
    • Jordgubbscheesecake på digestivebotten serverad med vaniljkräm 59:-
    • Cocosstekt Annanas serverad med citrussallad och sabayonne 59:-
    • Hasselnötsbrownie serverad med punchgrädde och jordgubbar 59:-
    • Vaniljpannacotta serverad med passionsfruktscoulis och kanderade mandlar 69:-
    • Osttallrik, 3 sorters ost med marmelad, kex och tropiska frukter 75:-